Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Dva hysterické blogy na toto téma, oba skončily ve výběru. Není bez zajímavosti, že autorem toho prvního byl pan Banga osobně. Takhle se manipuluje....;-)

18 0
možnosti
JR

J73a91n 51R94á77ž

23. 10. 2016 15:08

Na druhé straně, kdyby nebyl blog p.Bangy ve výběru, nevšiml bych si ho a neuvědomil si, jakým směrem se ubírá myšlení prorómských aktivistů a jak velkou spoluvinu mají tito pánové na akceleraci demoralizace romského etnika v posledních dekádách..

18 0
možnosti
OF

Chlapci, nasypme si popel na hlavu, jsme rasisté a Romové opravdu potřebuji pomoci.Já už jsem v důchodu / ale pracuji/, mně to může být ukradeno, není ovšem nad životní zkušenost. Romům bychom měli pomoci, je to naše morální povinnost.

Tím vás všechny srdeční zdravím a loučím se s diskusí.

Per asperam ad astram.R^:-P

1 1
možnosti
JR

J75a60n 12R37á86ž

23. 10. 2016 15:02

Otázka: Které etnikum, které se u nás v posledních sedmi stech letech usadilo, pořád požaduje, aby mu někdo pomáhal? Trvalou pomoc potřebuje ten, kdo si z objektivních důvodů nemůže pomoci sám. A to jsou jen a pouze senioři a zdravotně hendikepovaní, nikdo jiný!

P.S. Jestli jste rasista Vy, běžte se léčit neb je to úchylka , ale nás do toho nezahrnujte!

17 0
možnosti
MK

;-DR^, pobavilo pane Kováči, děkuji.

1 0
možnosti
JT

Jinými slovy chcete aby ostatní byli tolerantní k vaší netoleranci a ohleduplní k vaší neohleplnonosti,chcete být respektováni aniž byste respektovali a chcete aby se vás zastala společnost, pro kterou vy sami nehnete ani prstem, to zní jako férová nabídka.....

41 0
možnosti
MK

Jinými slovy se plácáte nesmysly, protože neumíte číst.

0 21
možnosti
ZH

Chcete náš soucit? Budeteho mít, až se začnete shromažďovat před sídlem místní police a budete se dožadovat zatčení a potrestání třeba drogových dealerů z Vašich. řad. Příjdu Vás rád osobně podpořit.

23 0
možnosti
MK

Proč drogových dealerů? Romové přece nejsou chemici, aby vyvinuli nebo vyrobili drogu. To je vaše parketa zaplavovat drogami společnost včetně Romů. Taky bychom se solidárně připojili, kdybyste se dožadovali zatčení výrobců drog. My je nepodporujeme.

0 16
možnosti
Foto

Váš blog je silně mimo realitu.

Postavení cikánů je nejvíce ovlivněno jejich vlastním chováním a přístupem. A jejich chování se příliš nezměnilo ani v současné době, protože samotný jednotlivec nešel nikdy jinému cikánovi pomoci, na takovou pomoc jich muselo být min. 5 až 6 na jednoho. Nic si nevymýšlím, žil jsem dlouho v těsném kontaktu s cikánskými komunitami a poněkud znám vaší náturu.

27 0
možnosti
OF

Přístup, nepřístup.Diskriminace tady je, a chybí ochota pomoci.

2 11
možnosti
JJ

Pšššššššt!!! Ticho to se nesmí říkat nahlas! Tady pán autor nám píše že dotyčný způsobil "rozruch" takže žádná agrese...

12 0
možnosti
VK

Považuji se za velkého humanistu, ale váš výtvor je typický romský apriorní uraženecký postoj ve stylu všichni nám ubližují a za všechno mohou ONI.Pravda je, že si vás tak společnost vychovala.

33 0
možnosti
MK

Nezaškodilo by vám navštívit nějakého učitele na doučování, aby vás přiučil chápat psaný text. Možná byste změnil názor na výklad tohoto článku.

0 12
možnosti
MS

"V osudný úterní večer vstoupil Miroslav do místní pizzerie, ve které způsobil rozruch."

Otázka je, čemu autor říká rozruch. Podle více svědků vtrhl tento Rom do pizzerie a bezdůvodně tam napadal ženy. Těsně předtím byl vyhozen z jiné restaurace, kde dělal také jen "rozruch". Jestli se choval tak, jak říkají svědci, zaslouženě dostal na budku. To, že to skončilo (možná zaviněnou) smrtí, není důvod dělat z toho bůhvíjakou kauzu. V hospodských rvačkách se holt takové věci stávají. Romové by mohli vyprávět, v takových situacích nemají ke kudlám daleko. :-/

31 0
možnosti
MK

Vy jste tam byl? nebo máte informace pouze zkreslené a neúplné? Tomu říkám rozruch.

0 6
možnosti
Foto

"

Jakkoliv se tento případ vyvine, je zapotřebí zachovat si chladnou hlavu. Emoce nám Romům nepomohou vyřešit ani tento případ, ani celospolečenský problém."

Tak proč píšete takové blogy???

5 1
možnosti
OF

Poněvadž chce na něco upozornit.Kdybych uměl česky jako ty, také píši blogy.;-D

2 3
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Jsem občan, kterému není lhostejný současný stav.

Seznam rubrik