Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

Sam pan Banga potvrdil (videem u jeho blogunna toto tema), ze si za to mohl mladik sam. Nejdrin vleti do hospody a ohrozuje lidi, pak neuposlechne vyzvy strazniku a nakonec klade odpor pri zatykani, ze jej musi drzet 5 strazniku. Uplne mi to pripomina pripad bratru Tataru z Tanvaldu. Taky jste byli hned se vsim hotovi a ve skutecnosti bylo vse jinak. http://zpravy.idnes.cz/strelec-z-tanvaldu-se-branil-utoku-romu-zaminka-sporu-byla-malicherna-1e2-/krimi.aspx?c=A120113_094522_liberec-zpravy_alh nebo http://zpravy.idnes.cz/strelba-v-tanvaldu-0ns-/krimi.aspx?c=A120824_123050_liberec-zpravy_alh

15 0
možnosti
DK

Mestskych policistu znam osobne asi 50 (tj. vsechny strazniky mesta Bohumin, protoze jsem pro mesto pracoval + nekolik dalsich z Orlove, Ostravy a Prahy, pokud tam jeste vubec delaji) a maturitu maji vsichni z nich. Vazne...neznam zadneho mestskeho policistu, ktery by maturitu nemel.

12 0
možnosti
MK

Řady bohumínských strážníků nemusel opustit ani jeden muž zákona. „Z důvodu novely zákona o obecní policii si v Bohumíně tři strážníci dodělali maturitu a na jednoho se vztahuje výjimka.

V Bohumíně tak mají všichni strážníci až na jednoho, který má výjimku, minimálně maturitní vzdělání," řekl ředitel Městské policie Bohumín Karel Vach. http://karvinsky.denik.cz/zpravy_region/straznici-bez-maturity-museli-vratit-uniformy-i-zbrane-20160113.html

Zdroj: http://karvinsky.denik.cz/zpravy_region/straznici-bez-maturity-museli-vratit-uniformy-i-zbrane-20160113.html

0 0
možnosti
JS

J52a37n 19S58e12m94i19k

23. 10. 2016 18:55

clovek by rekl ze podobny incident muze byt pro aktivisty nastrojem k poukazovani a reseni problemu drog v romskych komunitach....

6 0
možnosti
JK

J38o80s48e44f 50K90l53a95t

23. 10. 2016 18:44

Zapoměl jste napsat,že v rámci diskriminace ještě žádný cikán nepřistál na Měsíci

22 0
možnosti
Foto

https://www.youtube.com/watch?v=_dwhxnDgHl8

VEŘEJNÉ HANOBENÍ RASY A NÁRODA, VYHROŽOVÁNÍ DRUHÉMU ZABITÍM, VÝZVY K VYPÁLENÍ RESTAURACE atd. a takhle si Romove predstavuji pietu za zemreleho....

23 0
možnosti
VP

Tak to je síla, to nalze ani slušně okomentovat .... a co na to pan Kováč, jakou pohádku si zase k tomu vymyslí? Stejnou jako "že si tam táta od dvou dětí zašel jen na picu"? Proč tedy napadal lidi místo aby si objednal?

10 0
možnosti
Foto

Dne 18.10. v Zatci, smrt romskeho muze... jak to vidi ocity svedek, ktery se boji o sebe a svou rodinu protoze hordy romu pred pizzerii vyrvavaji "vydejte nam vraha"... citim obrovske zklamani ke statnim slozkam a obrovsky soucit ke zucastnenym a jejich rodinam a ptam se sama sebe "jak jim mohu pomoci?"

Protože už se dál nemůžu dívat na všechny ty „zaručené pravdy a svědectví“ všech těch, kteří to viděli na 100 000%, rozhodla jsem se, že vám sdělím několik fakt ze strany svědka, tedy někoho, kdo to celé zažil za dveřmi. Někoho, kdo se bál o svého malého syna, o své nejbližší a všechny, kteří tam v tu dobu seděli a pracovali. Představte si, že sedíte v klidu se svojí rodinou nebo přáteli. Rozlítnou se dveře a po několika vteřinách vám dojde, že ten muž, co rovnou zamířil k ženám, které seděly u jednoho ze stolů restaurace, se jim snaží ublížit. Křičí, vyhrožuje zabitím a pak se řítí k vám. Hosté na něj křičeli, ať vypadne. Lekl se a zamířil ke dveřím, kde si to ale rozmyslel a otočil se proti nim a začal je napadat. Vážně se takhle chová někdo, kdo si jde zavolat, koupit si pizzu nebo jen tak posedět do restaurace? Ti lidé, o kterých se teď píše, jako o vrazích pomohli nám všem, kdo jsme tam v tu chvíli byli. Všichni ho jen drželi do příjezdu policie. Hosté i personál museli později vyhledat lékařskou pomoc. Soudní pitva neprokázala žádné cizí zavinění. Kolik důkazů ještě potřebujete? Vím, že ať řekneme my, co jsme u toho byli přímo, cokoliv, bude spousta z vás s vlastní pravdou dál tvrdit, že ho někdo ukopal. Že to byli muži, kteří ovládají bojová umění...nikdo takový tam nebyl. Pět chlapů ho drželo, aby jim neublížil. Kopal, kousal, škrábal, plival a oni ho i přes to dokázali JEN držet. Vím, už to není taková senzace. Na nějakém videu jsem slyšela komentář: „On křičí o pomoc a nikdo mu nepomůže.“ Tohle volání o pomoc: „Pusťte mě vy z..., zabiju vás.“ Budí malé dítě ze spaní. Ti „vrazi“ mu začali dávat první pomoc hned, jakmile zkolaboval.

44 0
možnosti
Foto

Dávali mu první pomoc i přes to, s jakým záměrem tam přišel.

Prosím všechny, kdo jste rádi chodili do pizzerie, choďte tam dál. Nenechte postupně likvidovat nejoblíbenější restauraci v Žatci tím, že se bojíte nebo je vám nepříjemné, že tam zabili člověka. Nezabili, ten muž zkolaboval. Díky čemu, to řekne až soudní pitva. Rozhodně to ale nebylo následkem kopanců, nebo jakéhokoliv jiného fyzického útoku někoho z hostů nebo zaměstnanců. Všichni svědci spolupracujeme s policií, ale současně se bojíme. Bojíme se i přes to, že jsme nic neudělali. Bojíme se teď proto, že jsme se báli a někdo, komu není okolí lhostejné, měl odvahu nám pomoct. Vy, kdo věříte faktům, oživte zase místo se skvělou pizzou a statečným personálem. Vy, co jste byli u toho stejně jako já, nebojte se mluvit nebo psát pravdu – personál nemocnice, všichni, koho obtěžoval před tím, než vtrhl do pizzerie, řidiči, co jste ho viděli z auta nebo autobusu – MLUVTE, prosím.

Nejsem podplacený svědek. Jsem máma, co se strašně bála. Co se jí chce brečet při čtení každého komentáře, který obsahuje slova o chudákovi, vrazích a policii, co mu nepomohla. Viníka hledejte jinde, rozhodně ne mezi lidmi!

24 0
možnosti
MB

Že někdo zemře při standardním zákroku není sice časté...ale nikoliv ojedinělé. Stává se to. Podobně jako se stává, že někdo zemře při banální operaci slepého střeva nebo na vosí bodnutí.

Dělat z toho případ jen proto, že šlo o Roma...mi připadá jako snaha napodobovat USA a černošské protesty,

I když určitá latentní (ale i odůvodnitelná) averze vůči Romům ve společnosti existuje, kultura a zákony téhle země neumožňují policii bezdůvodně utlouct někoho přímo na veřejnosti...a pak ještě jen tak fingovat pitevní zprávu. Myslím, že ty kontrolní mechanismy jsou na potřebné úrovni, aby to nebylo možné, ať jde o kohokoli.

OK, jestli má někdo pochybnosti, nechť se to přezkoumá (s tím ty kontrolní mechanismy jistě počítají) ..ale do doby, než se dospěje k jinému závěru budu považovat slogany o tom, že "zabili otce dvou dětí" za šíření nenávisti.

11 0
možnosti
JS

Cernosske protesty v USA. Pokud se jedna o kolaps behem rvacky nebo zatceni, pak je temer vzdy zpusoben tim, ze dotycny mel v sobe obrovskou davku drog. Doufam, ze v tomto pripade provede policie dukladnou toxikologii.

8 0
možnosti
KH

Co se v té pizzerii vlastně stalo? Nikde jsem se nedočetla, co bylo příčinou toho, že musela přijet policie.

A co se dělo na tom autobusovém nádraží, kde dotyčnému "nikdo nepomohl"?

Smrt je vždycky špatná, jen tady nevím, co tomu předcházelo. A nechat se za to osočovat, že jsem rasista? Poněkud unáhlené.

3 0
možnosti
VK

Jejda, tak jsem projel diskusi a musím konstatovat, že je pan autor poněkud mimo. Plete si dealera s výrobcem, dopouštíme se genocidy (a proto jsme vymysleli pozitivní diskriminaci a platíme stovky projekrů....) Nu což, ma na to právo.

8 0
možnosti
JG

Velmi roztomile také použil výraz emancipace (asi to také někde slyšel aniž by věděl, co to slovo znamená) a kdysi mi napsal, že mám nejspíš vystudovaný nějaký dvouletý ODBOR. Tenhle pán vskutku umí pobavit:-)

11 0
možnosti
JR

J54a48n 53R19á22ž

23. 10. 2016 14:55

Nebylo by lepší nasměrovat energii romských aktivistů a podpůrných neziskovek na to, aby se ubnitr romské komunity co nejvíce eliminovali Romové, kteří chodí např. do ",picérek" provokovat a obtěžovat hosty?

Osobně jsem nebyl svědkem toho, že by hosté nějakého restauračního zařízeni zpacifikovali hosta a kopali ho na zemi, který pokojně seděl na židli, bavil se v klidu s ostatními a konzumoval jídlo a pití. Proč se musí "eliminovat" za nepřístupné chování víc Romové?

Byl by to efektivnější přínos pro lepší vztahy mezi námi, než neustále brečet, jak majorita vaší minoritě ubližuje, zvláště pak, když si majorita uvědomuje, jak velkými prostředky přispívá na zajištění životní úrovně velké množiny Romů a stále víc neliběji to nese.

10 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Jsem občan, kterému není lhostejný současný stav.

Seznam rubrik