Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Koukám že všicni tu mají zkušenosti s romy co nepracují. To je to samé jako když na proti romské demonstraci všech 300 lidí skanduje cikáni dopráce. Máte dojem že v ústí pracují všichni neromové a zrovna všichni sou na demonstraci?Nikdo zvás nemá tu zkušenost že hledá práci a kam koli příjde tak práce není. A to jenom kvůli barvě pleti.Proto romové ztrácí motivaci si hledat práci, ne proto že nechtějí ale proto že je nechtějí zaměstnat. Kdo zvás kteří tu diskutujete by zaměstnal roma kdyby kvám přišel do firmy. Když obcházíte firmy a všude doslova všude je plno, kde sou ty pracovní místa.Na internetu lidi píší ja nejsem rasista ,ale je škoda že to hitler nedokončil stěma cikánama.Právě ta česká spodina ti nepracujíci pobírající dávky se na demonstracích objevuje nejvíc , a je náležitě slyšet.Také mohu říci že znám čechy (bíle) kteří se snaží se systémen vyje..t, ale nikoho to zajímat nebude protože je to majorita.Z rovna sem u příspěvku pí: Jitky Gotterové- píše - Evidentně další chytrý cikán ,co v jeho rodině není nikdo kdo by neměl maturitu . Ach. Pani jí jistě má. Tak zrovna ona by roma podle mě nikdy nezaměstnala kvůli tomu že je rom. Slunce v duši

0 0
možnosti
JV

Velice jsem se pobavil. Ještě tam chyběl argument, že bílí Češi si chodí pro peníze do bankomatu, zatímco Romům nikdo nedal kartu a nic si vybrat nemůžou.

3 0
možnosti
JG

Evidentně další chytrý cikán, co v jeho rodině není nikdo , kdo by neměl maturitu. Ach jo8-o

1 0
možnosti
JE

Po přečtení několika blogů autora mám jen jediné konstatování:

Lživé slátaniny :-/

2 0
možnosti
Foto

O35t12o 34K16o93s83e97č71e93k

1. 10. 2018 17:02

Jsem zase zjistil,že doplácíme na Klauzovo z 90.let , že nemůžeme převzít zákony jiných, ale upravit je na české specifika. Pak vznik špatných i socialních . Co třeba Švýcarské nebo Anglické. Pak by socialka na ÚP nebyla plná mladých cikánů.

1 0
možnosti
MZ

M71i24l19o86s 42Z60a49c

1. 10. 2018 14:46

Oni uz v tech taborech jsou a dobrovolne. Hlavni jsou davky a ploty by stali stat jeste vic.

0 0
možnosti
BH

No jednou se bude muset někde ta rakovina izolovat. Nebo to bude takto fungovat bez kolapsu systému na věky věků?

PS: Smazáním příspěvku se nepoučitelná neschopnost společnosti nevyřeší:-/;-)

6 0
možnosti
JP

"většina Romů byla systémově vzdělávána ve zvláštních školách mimo hlavní vzdělávací proud" - neurážejte, prosím, zvláštní školy, Já v ní pracovala. Dělali jsme všechno možné, aby romské děti zůstaly na normálních základkách a z nich se šly alespoň vyučit. Bohužel marně. Romové dělali všecho pro to, aby se dostali do zvláštní školy, děti se schválně neučily, protože věděly, že jen tak se do vysněné zvláštní školy dostanou. Chtěly tam hlavně proto, že tam měly majoritu, kamarády, rodiče tam taky chodili... Vzdělání bylo to poslední, co Romy zajímalo.

21 0
možnosti
JE

Jen více takových autorů! Raději ať píšou nesmysly než by vysedávali v hernách hulákali na náměstích nebo přemisťovali kanálové vpustě do sběren.

Pište a přemýšlejte, vzdělávejte se. Přeji vám hodně trpělivosti a vůle dosáhnout něčeho, co posune vaše potomky byť jen o krok kupředu ;-)

1 0
možnosti
KT

Pane Kováči, minimálně v jednom nemáte pravdu - vajdové existují dodnes. Prostě to tak u Romů funguje a je jim celkem jedno, v jakém společenském zřízení momentálně žijí. Jsou prostě zvyklí, že jednotlivé rody mají své vůdce (šéfy, náčelníky), kteří rozhodují o všech podstatnější věcech. To, že komunisté kdysi zakázali vajdy jakýmsi obskurním zákonným opatřením jim bylo a dodnes je šumafuk.

0 0
možnosti
MK

Promiňte, ale nepletu se, sám jsem Rom, takže o tom něco vím. Jak jsem psal, vyjma Olašských Romů, kteří jsou ale v menšině.

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Jsem občan, kterému není lhostejný současný stav.

Seznam rubrik