Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Koukám na datum ... 1.dubna není, tedy zde někomu přeskočilo.

0 0
možnosti
RC

Seda ekonomika v CR je na urovni rozumnych zemi, jako napr. Nemecka. Jista mira sede ekonomiky bude vzdy. Naklady na absolutni potreni sede ekonomiky mohou byt vyssi, nez vynosy. Komuniste se o to pokusili, ale moc to nefungovalo. Takze brecite hezky, ale zbytecne

0 0
možnosti
JH

Česko nepřichází o nic, jelikož to co nedostane stát zůstane lidem a ti tyto prostředky použijí daleko rozumněji. Každá koruna, kterou stát nedostane je dobrá, jelikož ten krade daleko nejvíc.

1 0
možnosti
MK

To, co jste napsal, snad ani nemůžete myslet vážně. Pak zrušme zdravotnictví, školství, důchody atd.. Připouštím, že jistá míra korupce je přijatelná a zdravá, pokud ovšem ty peníze budou kolovat mezi lidmi a zvýší jejich životní úroveň, ale pokud by se měly vyvážet do daňových rájů, pokud by měly sloužit pouze jednomu, pak raději volím nech je dostane stát a potažmo my všichni.

0 0
možnosti
Foto

Až na nápad s vojáky souhlasím.

0 0
možnosti
Foto

V Česku se krade o korumpuje o nic víc než v jiných zemí, Státní rozpočet nestačí pokrýt náklady státního aparátu, který za současné vlády roste kosmickým tempem. Státní aparát je aparát, který nic neprodukuje, nic nevyrábí jenom požírá peníze, které jsou vybrané z daní a vymýšlí ptákoviny, jenom proto, aby zdůvodnil svoji potřebnost a je složen z rodiných příslušníků politiků a jejich kamarádů. Čím větší a složitější daně, tím stát méně vybere.

3 0
možnosti
ZJ

V Česku je to stejné, jako v Rakousku, Německu atd. Jen podrazáků a lžinovinářů Janků Kroupů máme víc.

A potom také česká závist.

0 0
možnosti
EP

Aha, takže řešením jsou jen represe a další represe. Třeba snížit likvidační zdanění vás ani nenapadlo.

2 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Jsem občan, kterému není lhostejný současný stav.

Seznam rubrik