Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Kováč, položil jste si někdy otázku, proč jsou Romové nejneoblíbenější menšinou téměř ve všech společnostech. V Česku například hodnotí soužití s nimi jako špatné až 83% z dotázaných. Lidé kteří žijí v blízkosti vyloučených lokalit by Vám rádi odpověděli a ti občané kteří nežijí v blízkosti vyloučených lokalit, se o tom dovědí z internetu, televize atd. Příbývá ghett a vyloučených lokalit, né, já tomu mluvím, příbývá vybydlených domů a bytů na různých sidlištích, kde se tito lidé hromadně stěhují. Nebo Vy znáte sídliště kde bydlí většina majoritní společnosti, že by do pár let vybydleli pár panelových domů, které by se následně museli zbourat pro naprostou devastaci za strany nájemníků? Není nic jednoduššího, než hodit všechny problémy na politiky a majoritní společnost že? Oni můžou za to že děti končí v pomocných školách, místo toho abyste Romským rodičům vštěpovali do hlavy, aby se pečlivě věnovali svým potomkům, oni můžou za to, že končí na ubytovnách, místo toho abyste je učili že nájemné v nájemných bytech se musí platit a byty se nevybydlují! Pane Kováč, myslíte si že v Česku jsou na tom hůře jenom Romové? Chudoba a sociální vyloučení hrozí celkem 1,58 milionu obyvatel Česka. Z nich 128 500 nemá ani dostatečný příjem, ani materiální vybavení a ani práci. Pod hranicí příjmové chudoby tak v ČR žilo 990 tisíc lidí. „Z tohoto počtu bylo 256 600 dětí a 100 200 osob nad 65 let. Kdo pomůže těmto lidem? Kapitalismus je o tom, aby si každý pomohl sám.

5 0
možnosti

J60i89ř86í 10R70y33s

3. 6. 2015 15:31

A nebylo by jednodušší, kdyby šli do práce a nepotřebovali žádné příspěvky?

8 0
možnosti

To je dost spatny clanek. Vsechny ty rozpory, ktere v sobe nosite jako Romove, ne Cikani, se v nem dokonale odrazi. Jestlize treba vy byste mel patrit k te lepsi casti a uvazujete takto, pak asi des,  jak uvazuji ti ostatni.

8 0
možnosti

Romské děti nekončí v praktických školách kvůli předpisům nebo diskriminace. Končí tam ze dvou zcela základních důvodů:

a) nedostatek inteligence

b) nedostatek rodičovské péče o jejich vzdělání.

17 0
možnosti

Tak podívejte se , pane autore, nechci Vám tady vnucovat názor abyste si vzali příklad z nás Čechů ( ono mnohdy není o co stát) ale například z Vietnamců klidně ano, drtivá většina jich k nám přišla s holou řití a kdo z nich je na podpoře a různých dávkách ? Kdo z nich potřebuje tzv. sociální bydlení?- odpovězte si laskavě sám.

13 0
možnosti

Proč píšete tak rasisticky (a jak to, že nejste cenzurován)?!  Doplatek na bydlení je určen   v š e m   sociálně slabým rodinám. Není rasisticky přidělován, ani rasisticky odebírán. Takže si své rasistické hodnocení nechte od cesty.

  Přídavek na bydlení nebude vyplácen v případě, že bydlení neodpovídá minimálním standardům a hygienickým požadavkům. Přece nechcete, abychom svými daněmi platili nekřesťanské peníze za bydlení v "kůlničkách na dříví". To opravdu odmítáme.

7 0
možnosti

no jo, zase cigán chudinka, naučte se žít jako lidi a né zvířata a budete se mít aspoň tak špatně jako my, vy chudáci.

7 0
možnosti

Zákon ani nařízení měst či obcí z cikánů kriminálníky jistě nedělají. To je pouze o výchově dětí v rodině a za ty generace už i o genetických informacích,které jejich rodiče předávají dětem. Osobní příklady prostě táhnou,to je normální.Takže ...výmluvy,výmluvy a výmluvy.

9 0
možnosti
Foto

Vládě ČSSD mohu vytýkat hodně, ale tohle určitě ne. Mimochodem, kde se ve všech těch vyhláškách píše, že jsou šité na míru Cigánům? Platí všeobecně pro všechny občany naší země stejně, tak se prostě snažte být slušnými občany, a týkat se vás nebudou...

8 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Jsem občan, kterému není lhostejný současný stav.

Seznam rubrik