Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji všem za vaše komentáře a podporu. Vaše názory mě pouze posílili a zároveň ujistili v tom, že to co dělám má smysl. Naše společnost je v morálním úpadku (o čem svědčí i váš projev), a proto je dobré, že do té temnoty vháníme světlo. Romové jsou součástí této společnosti, ač se to mnohým "nacionalistům" (či spíše čecháčkům) nelíbí. Udivuje mě, že některým vadí kandidující Romové, že volby spojují s platem. "Gádžo" "čecháček" (ne všichni) není schopen chápat, že jednoduše jsme členský stát společenství tzv. EU, a tudíž nám z členství plyne právo podílet se na jeho řízení. Pokud něco děláte profesionálně, pak musíte být oceněni. To samé platí i na národní úrovni a vůbec, platí to pro každého zaměstnance. 

Co se týče toho, že nás Romy vedle sebe nechcete..No vždyť vy vedle sebe nesnesete ani české firmy, české banky, dokonce ani Čecha. V zahraničí zase nechtějí Čechy. Čím to asi bude? Vy jednoduše potřebujete Romy. My jsme vaše svědomí. My vás učíme soužívat. A my vás to naučíme.

0 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D

Váš příspěvek v diskusi by měli poutat na hlavní straně iDnes.

2 0
možnosti

Umíte aspoň jeden světový jazyk, abyste se tam vůbec domluvil?

0 0
možnosti

K51a88r30e77l 23D18u47b

21. 5. 2014 16:39

Kovač: "Musíme si uvědomit, že nám mohou nám vzít jenom tolik, kolik si necháme vzít."

Vám cikánům nikdo nic nebere, jen všechno vám dáváme. Takže, když přestaneme dávat, tak jsme nic nevzali. Bylo by to asi nejlepší, nejen pro nás, ale i pro těch pár slušných cikánů, kteří se živí prací. Paraziti mezi vámi by rychle odešli do světa a vy slušní cikáni byste přestali mít problémy.

4 0
možnosti

Přečetla jsem si váš program - chcete společnou měnu, a hlavně dotace - co nejvíc a co nejrychleji, a všem rovné příležitosti (bez rozdílu co pro to kdo udělal). A jak všechny ty vaše potřeby chcete v tom EP prosazovat, když vaše projevy jak písemné (!) tak verbální připomínají projevy žáka prvního stupně ZŠ.8-o Není to tak dlouho, co jste verboval do Kanády (tam jste pro nás vybojovali vízovou povinnost) a teď to zkoušíte do Evrópy. Jděte třeba kam uznáte za vhodné, ale prosím hlavně už nám nedělejte další ostudu

6 0
možnosti

Horší volební spot snad ani neexistuje....

2 0
možnosti
Foto

To video nemá chybu, taky chci rovně a příležitostně tančit v lese. Jenže jsem gadžo a musím makat jak mourovatej;-D

http://s-r-p.cz/

4 0
možnosti
Foto

Lálo, do práce chodíte na osm hodin denně a to ještě jen pět dnů v týdnu, místo grilování pangasů na balkoně můžete klidně vyrazit tančit do lesů.

1 0
možnosti
Foto

Já svůj hlas také použiji.

Zazpívám si.

4 0
možnosti
Foto

Kdo to byl, kdo to byl...;-D

5 1
možnosti
Foto

No, někdo bude u voleb, někdo u výherního automatu, někdo ve sběrně kovů, někdo u dealera s perníkem, někdo bude mít ruku v cizí kapse, někdo bude spát aby v noci mohl žít. A kde budu já? V práci, abych na tyhle všechny vydělával...

7 0
možnosti
Foto

J65a90k72u84b 11R26o33t85h

21. 5. 2014 14:14

Vy jste ti, co na volebním spotu do Evropy vtančí za zpěvu cikánských melodií?;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Vtančí s prázdnýma rukama, odtančí s plnými náručemi...:-)

2 0
možnosti
Foto

Buďte si jist, že mi vemete taky jen tolik kolik vás vzít nechám. To je nic. 

Máte pravdu že vinu nenese vláda ani společnost. Vinu za to jak se kdo má nese v drtivé většině každý sám. Jestliže vás někdo nechce za souseda, přemýšlejte nad tím proč vás nechce. Kvůli vaší barvě kůže to opravdu není.

12 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Jsem občan, kterému není lhostejný současný stav.

Seznam rubrik