Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O29t65o 53L59e87v

8. 4. 2014 17:19

Mikonako cigáni jsou tou "nejoblíbenější"skupinou všude tam kde se jich vyskytuje větší množství,nevíš čím to je?Asi pro jejich bezproblémovému a slušnému chování k ostatním spoluobčanům.Jinak jen keci jak je u tebe zvykem.;-D;-D;-D;-D

4 0
možnosti
Foto

Bylo by zajímavé zjistit, kolik miliard Eur musí evropské státy vynaložit, aby těch 12 milionů uživily. Kolik by za to bylo km dálnic, nemocnic, stezek pro cyklisty, seniordomů atd.

10 0
možnosti

K77a91r89e30l 59D98u25b

8. 4. 2014 14:50

Cikáni nejchudší vrstva ?  Cigáníte autore !

Přečtěte si článe J.X.Doležala: Jak se máte Červeňákovi ?

http://www.reflex.cz/clanek/stary-reflex-tema-reflexu/14306/jak-se-mate-cervenakovi-rx-diskuse.html

2 0
možnosti

K16a57r39e29l 22D55u72b

8. 4. 2014 14:48

".Dnes je už zřejmé, že není v silách majoritních politiků vyvést Romy z krize. Že romská emancipace musí vzejít z jejich středu a Romové se musí sami o svou budoucnost přičinit..."

1) To není v lidských silách.

2) Žádná cikánská emancipace nevzejde, protože ji nechtějí.  Leda by je hlad přinutil. A k tomu bychom museli zrušit sociální stát.  Všude v Evropě.

3) Po cikánech chci už jen jedno. Aby zmizeli.

4 0
možnosti

Vas clanek zacal rozumne. První odstavec vyvolal klamne nadeje, ze si ho s chuti prectu. Opet zamenujete priciny a dusledky. Jak uz jsem několikrát řekl, Romove si za svou situaci mohou sami. To, ze jsou nejchudsi vrstvou, je logicke a kdyby byl svet spravedlivejsi, jsou na tom jese hur, jenze společnost se o ne stara, aniz by si to zaslouzili. Bohuzel...cin certu dobře a peklem se ti odmeni. Toto u Romu plati beze zbytku. Místo vdecnosti se společnost docka nrku, zvysene kriminality , stezovani si na všech pozicich a napadani. Co Romove spolecnosti kdy prinesli? K cemu ma byt společnost tolerantni? K tem patologickym jevum?

9 0
možnosti

Zaráží mě, že s žádnou jinou minoritou nejsou tyhle potíže. Nenarazíte na vybydlené domy plné vietnamců, ani na sociálně vyloučenou komunitu nepřizpůsobivých němců. Vím sice o velmi uzavřené komunitě plné rusů, ale ta rozhodně není sociálně vyloučená, tipuji ale jen podle aut, co do čtvrti jezdí, sám se přes bránu s ochrankou jaksi nedostanu. Zato s romy tyhle potíže jsou skoro všude v evropě, od Rumunska po Francii a Španělsko. Tak tak nějak nevím, jestli ve všech těchto zemích jsou opravdu všichni také takoví rasisté, jako u nás... :-P

11 0
možnosti

Romská strana získala přesně 609 hlasů.

Nechcete pro sebe nic dělat, váš problém.

8 0
možnosti

Vzhledem k tomu, že podle sčítání lidu je u nás 13 000 romů, tak je to vcelku úspěch;-) Stejně nechápu, proč se tolik řeší skupinka lidí, zvící jednoho malého okresního města. A pokud se k té národnosti nepřihlásili, když mohli, jejich problém, zkrátka nejsou a nedostanou nic.

4 0
možnosti

Prvním základním krokem, který můžeme udělat, a který nás nic nestojí, je podpořit Romy ve volbách, nebo vstoupit do veřejného života a působit ve svých lokalitách./// ne pane, to není základní krok, základní krok je dodělat základní školu a vyučit se - pro romy obrovský problém, druhým krokem je nepáchat kriminalitu

8 0
možnosti

škoda, že autora nenapadlo, že první základní krok by měl být postarat se sám o sebe a rodinu, a pokut možno zákonou cestou

4 0
možnosti

Dnes mají Romové svátek, takže to je důvod, aby nešli do práce. A aby se to nepletlo, tak do ni nepůjdou ani zítra, pozítří, za půl roku nebo za devatenáct měsíců, dva týdny a čtyři dny.

9 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Jsem občan, kterému není lhostejný současný stav.

Seznam rubrik